Johnson’s Bedtime linija proizvoda

JohnsonsRedizajn

Više od 125 godina, Johnson’s brend je pouzdani ekspert u oblasti nege bebine kože. Svi Johnson’s proizvodi su bez prisustva parabena i ftalata, a takođe su i dermatološki ispitani i formulisani tako da se rizik od pojave alergije svede na najmanju moguću meru. Paleta proizvoda Johnson’s jednostavno sadrži blage ali efikasne sastojke koji su posebno formulisani za brigu o bebinoj delikatnoj koži i kosi.
Proizvodi koji su posebno stvoreni za mališane u pokretu kao pomoć pri otkrivanju i istraživanju je linija proizvoda Bedtime sa aromom pod originalnim nazivom Natural Calm. Ovi proizvodi se mogu koristiti kao deo klinički dokazane rutine koja pomaže bebi da zaspi brže i da duže spava, kada se ovi proizvodi koriste kao deo svakodnevne rutine.

Johnson’s Baby kupka
Bedtime 500ml
Umirujući ritual uspavljivanja može pomoći da vaša beba odrasta u svetu snova. Naša rutina uspavljivanja može pomoći da se vaše dete brže uspava i duže spava. Rutina uspavljivanja je testirana u saradnji sa stručnjacima za dečiji san. Nežno čisti kako bi osetljiva koža bila zdravija. Kada bebe spavaju bolje i mame bolje spavaju. Naša 3 koraka do lakog sna: topla kupka + masaža + vreme opuštanja. To je razlog što smo odbacili preko 400 sastojaka koji ne zadovoljavaju naše Best for Baby standarde.

Johnson’s losion Bedtime 300ml
Naša rutina uspavljivanja može pomoći da se vaše dete brže uspava i spava duže. Rutina uspavljivanja je testirana u saradnji sa stručnjacima za dečiji san. Sa umirujućim NaturalCalm esencijama. Naša 3 koraka do lakog sna: topla kupka + masaža + vreme opuštanja.

Johnson’s sapun Bedtime 100g
Naša 3 koraka do lakog sna (topla kupka + masaža + vreme opuštanja) pomažu vašoj bebi da se brže uspava i spava duže. Rutina uspavljivanja je testirana u saradnji sa stručnjacima za dečiji san. Sa umirujućim NaturalCalm esencijama. Nežno čisti osetljivu kožu.

Johnson’s šampon Bedtime 300ml
Johnson’s Bedtime šampon sa umirujućim NaturalCalm esencijama ostavlja kosu nežnom i sjajnom. Hipoalergenski* i dermatološki ispitan. Lako se ispira i stvara bogatu penu. Mi biramo samo visokokvalitetne sastojke koji su prijatni za vašu bebu. To je razlog zašto smo odbacili preko 400 sastojaka koji ne zadovoljavaju naše Best for Baby standarde.

Johnson’s ulje Bedtime 300ml
Johnson’s Bedtime ulje sa umirujućim NaturalCalm esencijama. Naša rutina uspavljivanja može pomoći da se vaše dete brže uspava i spava duže. Rutina uspavljivanja je testirana u saradnji sa stručnjacima za dečji san. Hrani i hidrira za zdraviji izgled kože. Kada bebe spavaju bolje i mame bolje spavaju. Naša 3 koraka do lakog sna: topla kupka + masaža + vreme opuštanja.

Johnson’s šampon Bedtime 500ml
Johnson’s Bedtime šampon sa umirujućim NaturalCalm esencijama ostavlja kosu nežnom i sjajnom. Hipoalergenski i dermatološki ispitan. Lako se ispira i stvara bogatu penu. Mi biramo samo visokokvalitetne sastojke koji su prijatni za vašu bebu. To je razlog zašto smo odbacili preko 400 sastojaka koji ne zadovoljavaju naše Best for Baby standarde.

Johnson’s krema Bedtime 200ml
Naša rutina uspavljivanja može pomoći da se vaše dete brže uspava i spava duže. Rutina uspavljivanja je testirana u saradnji sa stručnjacima za dečiji san. Sa umirujućim NaturalCalm esencijama. Naša 3 koraka do lakog sna: topla kupka + masaža + vreme opuštanja.

*Proizvodi iz ove linije su formulisani tako da se maksimalno smanji rizik od alergije.