JELEN PIVO UVELIČALO SLAVLJE TATAMA U 8.200 DOMAĆINSTAVA ŠIROM SRBIJE

21. III 2023 | U okviru kampanje ‘Jelen za tate’ tokom proteklog perioda, Jelen pivo uveličalo je slavlje u 8.200 domaćinstava širom Srbije časteći novopečene roditelje personalizovanom gajbom piva za tate i sjajnim poklonima za mame. Ilustracije radi, Jelen je častio tate sa čak 90.200 flaša piva, što je skoro kao tri puna naša najveća stadiona u Beogradu. Statistika kaže da je svaki treći tata u Srbiji dobio na poklon gajbu sa svojim imenom, dok je najveći odziv zabeležen u decembru mesecu kada je Jelen častio čak svakog drugog tatu, poručuju iy kompanije.

Uz tradicionalno cepanje košulje i proslavu za rođake i prijatelje, novopečeni očevi su slavili i uz Jelen pivo, dok su mame dobile Nutrino lab poklon iznenađenja. Da je kampanja ‘Jelen za tate’ bila više nego uspešna govore i sjajni komentari, dirljive slike i videi koje su u znak zahvalnosti, tokom kampanje, potrošači delili na društvenim mrežama. 

Prijave su stizale iz cele Srbije, ponajviše Beograda i Vojvodine, a potrošači su bili oduševljeni brzinom dostave čak i u najudaljenijim mestima. Zaposleni u Apatinskoj pivari su takođe izrazili želju da lično dostavljaju poklone, te su tokom jedne organizovane akcije samo u jednom danu obradovali čak 180 tata.

Prijave su zatvorene, sve dostave na vreme završene a interesovanje je i dalje veliko jer u Jelen timu svakodnevno dobijaju apele da se akcija ponovi.

Podsećanja radi, u okviru kampanje ‘Jelen za tate’, sve tate koje su se ostvarile u ovoj ulozi u periodu od 1. oktobra 2022. do 31. januara 2023. godine, imale su priliku da dobiju svoju personalizovanu gajbu Jelen piva tako što su ispunili formular na web-stranici jelenzatate.rs.