JELEN BODRI FUDBALSKU REPREZENTACIJU SRBIJE

222018-apatinskapivara

2. II 2018 | Fudbalski savez Srbije i Apatinska pivara potpisali su trogodišnji Ugovor o saradnji. Na ovaj način Jelen pivo potvrđuje snažnu podršku koju brend već godinama  pruža fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Ugovor su potpisali Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.

“Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo biti podrška našoj fudbalskoj reprezentaciji na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji, kao i tokom naredne tri godine. Za nas je ova saradnja dugoročan projekat ulaganja u razvoj srpskog fudbala. Siguran sam da će navijači širom Srbije biti motivisani porukom  ’Samo snažno’ i da će sa velikim zadovoljstvom bodriti reprezentaciju na Mundijalu”, rekao je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.

Ugovor je nastavak dugogodišnje saradnje koju Apatinska pivara ima sa Fudbalskim savezom Srbije još od 2012.

“Čast mi je i zadovoljstvo da smo u mogućnosti da kao FS Srbije potpišemo višegodišnji ugovor sa tako uglednom i velikom kompanijom kao što je Apatinska pivara. Prethodnih godina Apatinska pivara je bila sponzor FSS-a, kao i domaće Superlige. I tada je saradnja bila na visokom nivou, tako da verujem su pred nama uspešne godine i da će novim ugovorom predstojeća saradnja biti na još višem nivou. Apatinska pivara je takođe bila vrlo aktivna u pomaganju fudbala u nižim rangovima, futsala, a s obzirom na to da su pred nama takmičenja poput Svetskog prvenstva u Rusiji, pa Lige nacija, onda i kvalifikacija za Evropsko prvenstvo imamo mnogo argumenata da  verujemo da  je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo”, rekao je Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće dve prijateljske utakmice sledeceg meseca. Rivali će biti Maroko, 23. marta u Torinu, i Nigerija, četiri dana kasnije u Londonu.