IZABRANI DOBITNICI SUPER VERO PUTOVANJA U GRČKU

21. VII 2022 | Super Vero je objavio imena dobitnika nagradnog konkursa ‘Plovimo zajedno već 20 godina’, čime je i zvanično završeno više nego uzbudljivo kreativno nadmetanje za odmor u Grčkoj u hotelu sa pet zvezdica.

Povodom dvadesetogodišnjice svog poslovanja u Srbiji, Super Vero je, u saradnji sa turističkom agencijom Mediteraneo, pokrenuo nagradni konkurs ‘Plovimo zajedno već 20 godina’, u periodu od 01.06. do 30.06.2022, čime je obeležio jubilej.

Fotografisanjem ispred foto-pejzaža i postavljanjem fotografije na svom instagram nalogu, uz opis svoje idealne plovidbe brodom, posetioci su dobili priliku da učestvuju u nagradnom konkursu i osvoje letovanje za dve osobe na nekom od grčkih ostrva u hotelu sa pet zvezdica.

Drugi uslov bio je kupovina grčkih proizvoda iz lifleta ‘Plovimo zajedno već 20 godina’ u iznosu od minimum 1.000 dinara na jednom računu.

Bilo je sjajnih fotografija, kreativnih i originalnih opisa, ali, kako pravila nalažu, mogu biti samo tri pobednika. Žiri, kojim su predsedavali dizajner Ivan Savić, copywriter, pisac i novinar Đuro Radosavović, vlasnica agencije Mediteraneo Vesna Janković, direktor strategije i marketinga Veropoulos grupe Stratis Batayas i članovi marketing tima Super Vera, nije imao nimalo lak posao, što može posvedočiti i Instagram profil Super Vera u delu #otplovimozajedno.

Na kraju, nagradno putovanje su dobili profili @aca_jova_dream za emotivan angažman koji je dirnuo mnoga srca, prosidbom svoje lepše polovine pred inspirativnim foto-pejzažem, @milannssavic koji je svojim prikazom ‘oživeo’ jedan realan dan na palubi broda i @stara_skola__nova_skola za originalnu ideju sa štafelajem koja je, ujedno, dobila i najveći broj glasova. Ostaje samo da dobitnici odaberu neki od raspoloživih aranžmana, u skladu sa pravilima nagradnog konkursa.