IZABRAN POBEDNIK SUPER KONKURSA

Foto: Alex Dmitrović

04. X 2018. | Super konkurs koji je okupio 70 timova iz regiona, Velike Britanije, Nemačke i Grčke, u sredu 3. oktobra dobio je pobednika. Tim ASW Inženjering je osvojio nagradni fond od 75.000 evra i dvogodišnje partnerstvo sa Super karticom, u okviru kojeg će imati priliku da joj se pridruži u razvoju najnovijih analitičkih i kreativnih rešenja, koja su ključna za kvalitetno uočavanje i razumevanje potreba i navika kupaca i potrošača.

Pobednički tim ovog konkursa, ASW Inženjering ističe da je u podacima ovog softvera skriveno ogromno znanje, a jedini način da se to znanje izvuče i upotrebi je veštačka inteligencija. Kao akademski građani, koji istovremeno rade u industriji, trude se da ideje koje zastupaju u teoriji primene i u praksi.

Ovom prilikom prisutnima su se obratili predsednica IO Sberbanke Srbija, generalni direktor kompanije Mercator-S i direktorka društva Super kartica, koji su istakli značaj CRM oblasti poslovanja na koju kompanije u svetu već decenijama stavljaju svoje težište marketinga.

“Veoma mi je drago što smo zajedno sa našim partnerima, putem Super konkursa, okupili vrhunske stručnjake i talentovane ljude širom Evrope. Ovakav odziv na složene zadatke Super kartice, koji su bili pred njima, najbolji je dokaz koliko je CRM, kao upravljanje odnosima sa klijentima, pravi pristup u poslovanju svake uslužne kompanije koja gradi perspektivnu budućnost. Kada smo napravili Super karticu, sledeći filozofiju da je ‘kupac kralj’, vođeni smo ciljem da još bolje upoznamo, razumemo i udovoljimo potrebama naših klijenata. Otuda i ovaj CRM pitch, koji nam je doneo pobednički tim sastavljen od vrhunskih eksperata, analitičara i kreativaca, sa kojima jedva čekamo da krenemo sa zajedničkim radom”, rekao je Entoni Sošić, generalni direktor kompanije Mercator-S.

“Super Kartica, najveći multipartner program lojalnosti na ovom prostoru, nastavlja da pravi pionirske iskorake u direktnom marketingu i da doprinosi razvoju modernog marketinga. O ovom velikom CRM pitchu  smo krenuli da maštamo pre godinu dana, a danas ga realizujemo s našim suvlasnicima, partnerima, izuzetnim kandidatima i veoma smo uzbuđeni jer se našoj zajednici priključuje novi, visoko stručan CRM partner. Čeka nas novi talas intenzivnog timskog rada na našoj neprocenjivoj bazi, nove analize, algoritmi, kreativni momenti, sve ono što vodi još relevantnijoj ponudi za naše lojalne članove”, istakla je je Ljiljana Ahmetović, direktorka društva Super kartica.

Stručni žiri koji je učestvovao u selekciji radova činili su prof. dr Goran Petković, Žarko Malinović generalni sekretar za trgovinu Privredne komore Srbije, predstavnici kompanija Mercator-S, Sberbank Srbija, Super Kartice i EyeSee Research. Stručni konsultant na projektu Super Konkurs bio je Lazar Džamić, jedan od vodećih digitalnih stratega u svetu. Prema njihovoj proceni, 21 timu je pružena mogućnost da odgovori na postavljene zadatke, a 5 timova koji su se izdvojili, u finalnom delu konkursa je imalo priliku da predstavi svoje ideje. U pitanju su Saga Group, Direct media, Kreativa unlimited, DataDO i sada već pobednički tim ASW Inženjering.