IVANA ŠPANOVIĆ I BEOHEMIJA ZA MEDALJU

1452018-beohemija

14. V 2018 | Prvi put nakon osvajanja zlata na dvoranskom Svetskom prvenstvu i priprema za predstojeće izazove, najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, pojavila se u rodnom Zrenjaninu i to na promociji spota za novu liniju Duel Gold premijum deterdženata, u kojem je i sama učestvovala.

“Zadovoljstvo mi je što imam lepu saradnju sa kompanijom Beohemija, koja me podržava na putu do novih uspeha. Drago mi je što sam učestvovala u snimanju spota, bilo je to još jedno zanimljivo iskustvo za mene”, izjavila je Ivana Španović.

Pored zaštitnog lica nove linije Duel Gold praskastih i tečnih deterdženata, početak kampanje su ozvaničili i prisutnima se obratili i predstavnici kompanije - Vladimir Mihajlović, komercijalni direktor, Ružica Golubović, direktor kontrole kvaliteta, Davor Milićević, vlasnik kompanije Beohemija i Maja Čečavac, generalni direktor kompanije, koja je simbolično uručila zlatnu medalju Ivani Španović povodom odlične saradnje.

Uspešno i održivo poslovanje podržala i Mirjana Balog Kormanjoš, predstavnica Privredne komore Srbije.

Prateći sve svetske trendove i poštujući najviše standarde u proizvodnji, kompanija Beohemija više od dve decenije posluje u samom vrhu na preko petnaest svetskih tržišta, dok na  sedam tržišta ima organizovanu distribuciju. U prilog tome govori i činjenica da je novi investitor  u kompaniju Beohemija za manje od jedne godine uložio, pored 27 miliona evra u akviziciju, još dodatnih 10 miliona evra u stabilizaciju poslovanja, usavršavanje procesa proizvodnje, kao i u obnavljanje portfolija kompanije.