InstaGrand

InstaGrand

Grand kafa lansirala je InstaGrand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka,
InstaGrand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da ćete među njima pronaći svoj omiljeni. Za početak probajte svaki od njih i prepustite se osećaju užitka koji je sada svima lako dostupan, a krije se u šolji InstaGrand kafe.
InstaGrand dolazi u većim pakovanjima i posebno je osmišljen za popodnevni predah. Idealan odnos sastojaka pruža pravi kafeni užitak i savršen je za one koji žele da se prepuste svom omiljenom napitku. Veće kesice sa većom količinom mešavine donose i veće uživanje u punoj šolji kafe savršenih aroma.
InstaGrand 3in1 i 2in1 kojima dominira kafeno-mlečni ukus neodvojivi su deo svakog druženja. InstaGrand Cappuccina i kafe sa ukusima svojom savršenom kombinacijom kremaste strukture i aromatičnih ukusa otvaraju priliku za idealno popodnevno uživanje.
Uz InstaGrand pozitivno raspoloženje je zagarantovano, a raznovrsne arome dodatno će zasladiti trenutke odmora i oboriti s nogu čak i iskusne sladokusce istančanog nepca.
Pronađi svoj omiljeni InstaGrand ukus i #samouživaj!