IMMOFINANZ OTVORIO DESETI STOP SHOP

23.08.2019 - STOP SHOP ritejl park Sremska Mitrovica_2

23. VIII 2019. | Austrijska kompanija Immofinanz otvprila je juče deseti Stop Shop trgovački park u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici. Zvaničnoj ceremoniji otvaranja prisustvovali su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i bivši gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, Dietmar Reindl, glavni operativni direktor kompanije Immofinanz i Joško Piteša, menadžer operacija Immofinanza u Srbiji.

Stop Shop ritejl park na 7.000m² nudi jedinstveno šoping iskustvo građanima Sremske Mitrovice i okoline, sa ukupno 22 domaća i internacionalna brenda. Zahvaljujući kvalitetnom miksu zakupaca, počevši od garderobe, kozmetike, obuće, do opreme za domaćinstvo i gastronomije, Stop Shop omogućava prijatnu šoping atmosferu za svakoga, a naročito za cenovno orijentisane porodice. U okviru trgovačkog parka u Sremskoj Mitrovici posetiocima će biti dostupno i 309 parking mesta.

Joško Piteša je istakao da je Immofinanz izgradnjom 10. Stop Shopa ispunila svoj cilj postavljen na otvaranju prvog ritejl parka u Srbiji, u Čačku 2015. godine. “Veoma smo ponosni na otvaranje našeg 10. Stop Shop ritejl parka u Srbiji. Stop Shop brend fokusira se na izgradnju ritejl parkova u malim gradovima i okruzima kako bi lokalnim stanovnicima omogućio pristup širokom spektru proizvoda i brendova. Takođe, Stop Shop ritejl park je idealan za ‘pametne kupce’ koji cene pristupačne lokacije sa kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cenama”, istakao je Piteša.

Dietmar Reindl se ovom prilikom obratio posetiocima rekavši da je 2015. prvobitna investicija Immofinanza u Srbiji iznosila 60 miliona evra i da je, zaključno sa 2019. godinom, ova investicija porasla na 112 miliona evra. Od dolaska Stop Shop ritejl parkova u Srbiju, otvoreno je 1.700 radnih mesta.

Stop Shop ritejl park u Sremskoj Mitrovici u potpunosti je izdat. Raznovrsni miks zakupaca uključuje dobro poznate domaće i inostrane brendove: Katrin, Barbosa, New Yorker, Panter menjačnica, dm, Lilly, Planika, Galen Pharm, Gigatron, Sport Vision, Opposite Shoes, Pertini, Café Pauza, Woby Hause, LC Waikiki, CCC, Intersport, Dekor Dom, N Sport, Only smile is 4 you, Pet Zone i Deichmann.

Tokom dana otvaranja, posetioci mogu da uživaju u celodnevnom zabavnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i zanimljivim aktivnostima. Muzičke zvezde večeri su bili Bajaga i Instruktori, kao i Tropico band.