I KAFA KOD KUĆE PRATI TRENDOVE

1102020-strauss

Vrhunski kvalitet iz vaše džezve, zahvaljujući ekspertizi i strasti.

Globalna pandemija uticala je na mnoge segmente naših života, pa i na ona mala, svakodnevna zadovoljstva. Tako se promenilo i uživanje u omiljenom napitku na svetu. Kafa i razgovor u kafiću, ’preselili’ su se na kafu kod kuće i druženje on-line. Ipak, to što kafu spremate sami, u vašoj džezvi, ne znači kompromis sa kvalitetom. Naprotiv, zahvaljujući ekspertizi Doncaféa, u vašem domu možete uživati u kafi, prateći sve svetske trendove.
Trenutne okolnosti su malo ‘promešale karte’ fenomenima koji su se dešavali u industriji kafe. Prvi talas u kafi bio je koncentrisan na konzumaciju u domovima, drugi talas je istakao ‘kafe za poneti’, posebne napitke od kafe i bariste, dok je treći talas u fokus stavio kvalitet i poreklo samih zrna i blendova. U periodu za nama, konzumacija kod kuće uz uživanje u proizvodu bio je izbor poznavalaca kafe.
Misija Strauss Groupa, kome Doncafé pripada, je da već generacijama od onog osnovnog stvara čuda. Tako za njih šoljica kafe nije tek nešto što će vas razbuditi, već je strast, znanje, kvalitet, stalna težnja za unapređenjem i inovacijama. Doncafé kao svoju značajnu ulogu vidi i odgovornost koju ima u razvoju našeg tržišta.
U kategoriji domaće kafe, Doncafé je prvi ponudio kafu sa dodatnom vrednošću, Doncafé Green active, koja ima čak 30% više antioksidanasa od svih ostalih kafa te vrste na našem tržištu. Prvi su našim ljubiteljima kafe predstavili i kafe sa geografskim poreklom, ponovo u kategoriji tradicionalnih kafa što je iskorak u takozvanim ‘single origin’ kafama, koje su do tada bile karakteristične za espresso kategoriju. Doncafé Single Origin Brazil, Kolumbija, Uganda i Honduras su premium 100% arabike sa jedinstvenim geografskim poreklom, što je važna oznaka koja garantuje da je kafa uzgajana na određenom području, u određenom okruženju, zahvaljujući čemu ima specifične karakteristike, baš takav ukus i aromu.
Sa željom da, bez obzira na novonastale okolnosti, svi ljubitelji kafe uživaju u omiljenom napitku, ispratili su nove potrebe i ponašanja potrošača, tražeći šta to u džezverskom duhu iskrene ljudske podrške Doncafé može kao brend da uradi. Zahvaljujući, u tom trenutku, revolucionarnoj ideji za naše tržište, za desetak dana su razvili on-line shop Kafa kod kuće. Uz samo nekoliko klikova, paketi sa kafom po svačijem izboru i ukusu stižu na kućnu adresu. I tu magija uživanja u kafi može da počne!
2522021-strauss