HEMOFARM DOBIO PRIZNANJE ‘TOP EMPLOYER’ ZA 2023. U SRBIJI, BIH I CRNOJ GORI

18. I 2023 | Hemofarm je, drugu godinu zaredom, dobitnik priznanja ‘Top Employer’, koje dodeljuje Institut Top Employers, za uslove koje pruža zaposlenima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.U isto vreme, Stada grupa je proglašena zaNajboljeg poslodavcau Evropi.

Sertifikacija Top Employerza najboljeg poslodavca ukazuje na posvećenost Hemofarma boljim uslovima rada, jer realizuje odlične politike i prakse ljudskih resursa, kao i brojne pogodnosti koje pruža za razvoj svojih zaposlenih. Hemofarm je, potvrđivanjem ovog sertifikata, dokazao da je deo poslovne zajednice, koja je prepoznata kao lider po kreiranju dobrih uslova za svoje zaposlene.

„Sprovodeći u praksi najviše svetske standarde u poslovanju, Hemofarm je, zahvaljujući kontinuiranim ulaganjem u zaposlene, kroz učenje, razvoj, jedinstvenost i društveno odgovorne inicijative, po drugi put dobio prestižno međunarodno priznanje ’Top Employer’. Ovo predstavlja zajednički trud i uspeh, a zahvalna sam svim kolegama koji su dali svoj doprinos da zasluženo dobijemo ovo priznanje u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. ’Top Employer’je naše veliko dostignuće koje dokazuje pravac razvoja naše organizacije i kulture rasta. Uverena sam da ćemo na isti način nastaviti i u godinama koje dolaze“, izjavila je Irina Skitjajeva, senior direktorka Ljudskih resursa u Hemofarm grupi.

Hemofarm je ostvario maksimalne rezultate u digitalizaciji HR funkcije, razvoju organizacione kulture i vrednosti, održivom razvoju, strategiji, kao i poštovanju različitosti i inkluzije. Hemofarm je jedna od osam kompanija koja je dobila ovo priznanje u Srbiji, jedna od dve u Bosni i Hercegovini, i jedina u Crnoj Gori.

Generalni direktor organizacije Top Employers Institute David Plink je istakao da su ovogodišnji dobitnici priznanja uvek pokazivali da brinu o razvoju i dobrobiti svojih zaposlenih i da oni time kolektivno obogaćuju tržište rada.