Grand kafa šoljica po izboru potrošača

GrandSoljicaSaTacnom

Ljubitelji sveže mlevene kafe od sada će moći da u njoj uživaju iz nove Grand kafa šoljice, inspirativnog i romantičnog dizajna, koji su potrošači ove godine imali priliku da sami odaberu. Prepoznatljiv oblik Grand kafa šoljice, koji čuva miris, ukus i toplinu kafe, ove godine dobio je nov cvetni dizajn sa motivima kolibrija, koji donosi dozu vedrine i optimizma. Osim limenke i šoljice, potrošači će uskoro moći da upotpune svoj set i posudom za šećer.
Grand kafa setovi omiljeni su među potrošačima, a za najvernije oni čak imaju i kolekcionarsku vrednost. Prvi put je izbor dizajna u potpunosti prilagođen ukusu potrošača jer su sami birali rešenje koje će se najbolje uklopiti u ambijent njihovog doma. U izboru dizajna za ovogodišnji Grand kafa set je učestvovalo skoro 250.000 ljudi, što ukazuje na ljubav koju potrošači Grand kafe poklanjaju ritualu pripremanja i uživanja u sveže mlevenoj kafi.
Potrošači svoj primerak poklon seta sa novom Grand kafa šoljicom mogu pronaći na policama prodajnih objekata i tako pokrenuti nove priče i upotpuniti čaroliju uživanja u kafi sa svojim dragim ljudima.