GRAND KAFA PREDSTAVOM ‘ROLERKOSTER’ NAGRADILA NAJLEPŠE KAFENE PRIČE

02. X 203. | Bilo da volite jaku domaću ili pak slabiju, gorku ili slatku, da vam je omiljena ‘ona jutarnja koja razbuđuje’ ili pak popodnevna u pauzi od posla, da volite da je popijete natenane sami ili u društvu najbližih, kafa je sastavni deo svakodnevice svakog od nas.

Uz nju su ispričane mnoge priče, sklopljena brojna prijateljstva, rodile se ljubavi, gradila i produbljivala bliskost uz razgovor, smeh i suze. Svaka ispijena šoljica kafe sa dragim ljudima – prijateljima, kolegama, komšijama, donela je novu priču i brojne uspomene.

Znajući da svako od nas ima pravu malu riznicu neispričanih kafenih priča, Grand kafa je povodom Svetskog dana kafe organizovala kreativni konkurs u okviru koga će nagraditi svoje verne potrošače.

Potrošači su mogli posetiti Instagram stranicu Grand kafe, podeliti svoju kafenu priču, a one najzanimljivije izabrane su 1. oktobra, na Svetski dan kafe. Grand kafa je nagradila 50 najkreativnijih sa po dve ulaznice za predstavu ‘Rolerkoster’, koja će se odigrati u Ateljeu 212, u subotu, 7. oktobra 2023. godine.