GRAND KAFA NAS UZ NAGRADNU IGRU UVODI U PRAZNIČNE DANE

23.11.2020 - Hajde da imamo vremena za darivanje copy

23. XI 2020. | Od sada će svi koji uživaju u mirisu i ukusu Grand kafe moći svakodnevno da osvoje vredne nagrade u okviru nove nagradne igre.

“Polako nam se bliži kraj ove godine i sezona praznika koja uvek popravi raspoloženje i donosi novu dozu optimizma. Stiže period kada pravimo planove, donosimo nove odluke i razmišljamo o svim neostvarenim željama. Praznici imaju posebnu čar zato što su posvećeni porodici i prijateljima i tada je posebno bitno da nađemo vreme koje ćemo pokloniti upravo njima i trenucima zajedničkog veselog prazničnog raspoloženja. Pored toga, kraj godine je rezervisan za darivanje i pregršt poklona koje sa entuzijazmom biramo da bismo obradovali drage ljude.

Ove godine Grand kafa učestvuje u prazničnom darivanju, a već poznati Grand kafa Deda Mrazovi stigli su malo ranije da požele srećne praznike i vrednim nagradama obraduju sve ljubitelje sveže mlevene kafe”, poručuju iz kompanije Atlantic Grand.

Da bi učestvovali, potrošači treba da sačuvajuu fiskalni račun od kupovine najmanje 200g bilo koje Grand kafe i pošalju BI broj sa računa na www.granddarivanje.com ili SMS-om na 5006.  Učesnike svakog dana očekuju vredne dnevne nagrade: vaučeri za tehniku, sportsku opremu, knjige i kozmetiku, a deset najsrećnijih učesnika mogu da osvoje glavnu nagradu – putovanje na Zlatibor za dvoje.

Nagradna igra traje do 18. decembra 2020. godine, a za više informacija treba posetiti www.granddarivanje.com ili pozvati 0800 200 003.