GRAND KAFA NA KLIK

Ako vam uvek nedostaju dva minuta više za spremanje za posao u jutarnjim satima ili za razgovor sa dragim ljudima, sada je pravo vreme da napravite mesta za moderan kafeni kutak i pripremite omiljenu Grand kafu, brzo i lako. Uz Beko aparate za pripremu domaće kafe, uživaćete u autentičnom doživljaju prave domaće Grand kafe koja je spremna na samo jedan klik. Pored toga što su moderni i inovativni, ne zauzimaju puno prostora i savršeno se uklapaju u enterijer.

Bez obzira na svakodnevne obaveze, trenuci namenjeni za uživanje u prepoznatljivom mirisu i ukusu su neprocenjivi. Dovoljno je da samo sipate vodu, dodate kafu (jedna merica za jednu šolju) i pritisnete taster. Dok se vaša omiljena kafa priprema, spremite se za posao, napravite doručak, uradite jutarnje vežbe ili posvetite još koji minut razgovoru i druženju sa ukućanima, a zvučni i svetlosni signal će vas obavestiti da je kafa spremna.

Kako biste zajedno sa vašim ukućanima i gostima mogli da uživate u šoljici Grand kafe, bogatom ukusu i aromi, kapacitet aparata omogućava pripremu do 3 šoljice kafe, savršeno balansiranog ukusa i jačine. Aparat je bezbedan za korišćenje, a zahvaljujući posebnim tehnologijama – CookSense® koja omogućava precizno zaustavljanje vrenja i stvaranje savršene pene, kao i Antispill sistemom protiv prosipanja, kafa ne može da iskipi.

GrandKlik