Grand Freeze – pravo kremasto letnje osveženje

GrandFreeze

Leto je stiglo u grad, a sa njim i vrućine! Pravi način da se rashladite i uživate u kafi je uz pravo kremasto letnje osveženje – Grand Freeze instant ledenu kafu, savršenu za letnje dane.

Uz Grand Freeze, i kafa i osveženje su vam uvek na dohvat ruke. Laka priprema, u samo tri koraka – sadržaj kesice sipate u šolju, prelijete hladnom vodom, promešate – i savršen letnji kafeni napitak je spreman.

Grand Freeze je dostupan u tri sjajna ukusa – Classic, Coconut i Irish Cream – koji se odlično uklapaju u vaše najbolje letnje avanture.

Za ljubitelje ledenih poslastica i one koji vole da eksperimentišu, Grand kafa je pripremila i novi Freeze set sa poklon modlom za sladoled. Freeze set možete pronaći u bolje snabdevenim marketima. Vrlo lako možete da napravite sladoled na štapiću za sebe i svoje najdraže i na brojne kreativne načine uživate u kombinaciji kafe i ukusa sladoleda. Izaberite svoj omiljeni Grand Freeze ukus i uživajte u njegovoj klasičnoj pripremi, ili ga kombinujte sa šlagom, ledom, sladoledom – bilo kojim dodatkom koji vas čini srećnim.

Ove sezone poklonite sebi pravo kremasto letnje uživanje i ledeno osveženje uz omiljeni ukus Grand Freeze kafe!