Grand Black’n’Easy Milk poklon set

BlackNEasyset

Za sve one koji misle da su kafa i mleko idealan spoj, Grand kafa je spremila novi Black’n’Easy Milk poklon set koji se može naći na policama većih supermarketa. Ovaj set sadrži 12 kesica Black’n’Easy kafe, prave turske kafe spremne za minut, ali i tri kesice Black’n’Easy Milka, za sve one koji kafu piju sa dodatkom mleka i posebno uživaju u njenoj kremastoj strukturi.

Dodatnu poslasticu u ovom pakovanju predstavlja specijalno dizajnirana Black’n’Easy Milk šolja, koja će ulepšati trenutke ispijanja kafe kod kuće, u kancelariji, ili čak na putu – kako je za pripremu Black’n’Easy kafe dovoljno samo da sadržaj kesice prelijete vrelom vodom. Šoljica je prepoznatljivog Black’n’Easy oblika, sa zanimljivim šarama posebno kreiranim u skladu sa novim proizvodom i sigurno će obradovati one koji biraju nesvakidašnje oblike pre nego konvencionalni dizajn.

Praktičnog i interesantnog oblika, ovo pakovanje savršeno za poklon ili za sopstvenu upotrebu dostupno je za potrošače u limitiranoj seriji. Black’n’Easy Milk poklon set sadrži sve što je potrebno za pravi užitak u pravoj turskoj kafi sa mlekom ili bez, na bilo kom mestu i u bilo kom trenutku!