GOMEX U KRAGUJEVCU

04. II 2022 | Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je u petak, 4. februara, u Kragujevcu otvoren novi maloprodajni objekat trgovinskog lanca Gomex.

Prodavnica u gradu koji je po veličini četvrti u Srbiji, nalazi se na adresi Obilićeva 13 i raspolaže površinom od 243m2, od kojih je 169m2 rezervisano za prodajni prostor. Prodavnica je opremljena po najsavremenijim standardima i osim bogatog asortimana od preko 3.500 svakodnevno potrebnih proizvoda, potrošače na ovoj lokaciji očekuje kvalitetna usluga, za koju će se pobrinuti 8 novozaposlenih radnika. Zarad brže i efikasnije kupovine, u prodavnici su postavljene dve kase. Potrošači će svoje kupovine moći da obave od ponedeljka do nedelje, u terminu od 6:45h do 20:30h.

Mnogobrojni kupci su imali priliku da postanu korisnici Gomexovog programa lojalnosti i na taj način potpuno besplatno dobiju svoju karticu (Kasicu Brojalicu) pomoću koje sakupljaju ‘keširiće’ i ostvaruju dodatne popuste. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se (putem aplikacije) dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1.000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Na samom otvaranju marketa, za kupce su pripremljena i iznenađenja u vidu brojnih akcija i poklona.