GOMEX: TRADICIONALNA PODRŠKA USKRŠNJEM FESTIVALU U ZRENJANINU

10.04.2018---podrska-gomexa-uskrsnjem-festivalu

10. IV 2018. | U organizaciji zrenjaninske igraonice ‘Moj mali svet’ i dečijeg dućana ‘Ogi’ na Trgu slobode u Zrenjaninu održan je četvrti po redu festival za decu pod nazivom ‘Uskršnje jaje’. Generalni pokrovitelj je, kao i prethodnih godina, bila kompanija Gomex.

Izuzetan odziv dece i roditelja gotovo pola sata pre početka bio je dobar pokazatelj da će ‘Uskršnje jaje 4′ biti događaj o kojem će se pričati. Za male drugare organizatori su pripremili niz zanimljivih igrica, pažljivo biranih u skladu sa starosnom dobi takmičara. Bilo je tu trke u džakovima, sakupljanja šargarepa… Svaki učesnik igara bio je nagrađen prigodnim paketima Gomexa i drugih partnera koji su učestvovali u organizaciji ovog dešavanja. Naravno, plasmani su bili u potpuno drugom planu, jer je cilj pre svega bilo druženje, igra i zabava.

Mali umetnici imali su prilike da pokažu svoja crtačka umeća u likovnoj radionici, a Gomex se potrudio da njihovi radovi budu izloženi na specijalno kreiranom, velikom Uskršnjem jajetu u svojevrsnoj Uskršnjoj šumi. Podršku ovom događaju pružili su i članovi zrenjaninskih sportskih i plesnih klubova, koji su prisutnim mališanima i njihovim roditeljima pokazali čime se bave na treninzima i probama. Posetioci su bili u prilici i da se bolje upoznaju sa aktivnostima Udruženja ‘Čep za hendikep’ i da kroz donaciju plastičnih čepova na štandu samog udruženja pomognu rad ove organizacije.

Ove godine dosta posetilaca došlo je iz okolnih gradova, pa je tako na Trgu Slobode u Zrenjaninu bilo dece iz Kikinde, Vršca, Pančeva…

Na kraju, organizatori i predstavnici kompanije Gomex sa zadovoljstvom su konstatovali da je ovako dobar odziv dece i njihovih roditelja na festivalu ‘Uskršnje jaje 4′ motiv više da sledeće godine ovaj događaj bude još bolji i sadržajniji.