GOMEX POPUNJAVA MAPU SRBIJE: Prvi objekat u Banatskom Brestovcu (FOTO)

26. III 2021 | Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže. Danas je u Banatskom Brestovcu otvoren prvi maloprodajni objekat, te je ovo naselje postalo još jedna tačka na mapi Srbije gde je Gomex započeo svoje poslovanje.

210326_Gomex-Banatski-Brestovac1

Objekat u Banatskom Brestovcu otvoren je u petak, 26. marta, na adresi Moše Pijade 1. Prostor od 153 m2 je savremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima obezbedio poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cene. Zaposleno je šest novih radnika, čiji posao će biti da se pobrinu za efikasnu uslugu. Radno vreme novootvorenog marketa je od ponedeljka do subote, od 7:00 do 20:45 i nedeljom od 7 do 13h.

210326_Gomex-Banatski-Brestovac3

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih, saopšteno je iz kompanije.

210326_Gomex-Banatski-Brestovac2

Na dan otvaranja, za prve kupce su obezbeđeni specijalni popusti, kao i prigodni pokloni.

210326_Gomex-Banatski-Brestovac4

Gomex ubrzanim tempom širi mrežu maloprodajnih objekata, sa nastojanjem da postane nacionalni trgovinski lanac koji pruža kvalitetnu uslugu i ispunjava očekivanja kupaca.