GOMEX PODRŽAO STAND UP FESTIVAL U ZRENJANINU

09.10.2017---Gomex-podrzao-festival-stand-up-komedije

09. X 2017. | Po prvi put u Zrenjaninu održan je festival stand up komedije pod nazivom ‘Get up stand up’. Na ovom izuzetnom događaju nastupila su najzvučnija imena srpske stand up scene: Neša Bridžis, Srđan Olman, Srđan Slijepčević, Dušan Varničić i Nebojša Grujić. Uz podršku kompanije Gomex, festival je organizovan u prostoru zrenjaninskog bioskopa Cinema.

Komičari su zasmejavali prisutne pričama o reklamama, nervozi na poslu, nevoljama sa partnerkama, o babi koja voli da ide na groblje… Svaki od njih se publici pokazao u jedinstvenom izdanju, ali ono što im je bilo zajedničko je želja za podizanjem svesti o slobodi govora, kao i uzajamno poštovanje, što su prisutni u sali nagradili ogromnim aplauzom na kraju programa.

Nakon sjajnih nastupa komičara, podeljene su zahvalnice svima koji su pomogli i podržali Festival.

Iz Gomexa su istakli da su se sa zadovoljstvom odazvali pozivu organizatora da budu deo ovog sjajnog događaja, jer je u dugoročnim planovima kompanije upravo želja da ljudima omogući da uživaju u ovakvim jedinstvenim događajima.

Posle Zrenjanina, sledi turneja Festivala po Srbiji, a prvo gostovanje biće u novembru u Novom Sadu, u decembru u Subotici, a u januaru u Nišu.