GOMEX PODRŽAO PANEL DISKUSIJA ‘STUDENT.PITA?’ U NOVOM SADU

14. IX 2022 | Panel diskusija ‘Student.pita?’ je serijal studentskih tribina u organizaciji Debatnog kluba univerziteta u Novom Sadu, koje obrađuju teme iz svakodnevnog života studenata u oblasti ličnog razvoja i karijere. Kompanija ‘Gomexć podržala je realizaciju ove panel diskusije.

U toku prethodne nedelje, održana je prva panel diskusija u Digitalnom omladinskom centru. Tema panela bila je preduzentištvo u očima studenata. Govornici na ovom panelu su bili: Saša Popović (direktor i suosnivač firme Vega IT), Đorđe Petrović (vlasnik i direktor holandske konsultantske firme Companies Connected, izvršni direktor Holandsko-srpske privredne asocijacije i autor serijala ‘Ja, preduzetnik’) i Dubravka Bjekić (osnivač i direktor kompanije Payspot).

Tokom panel diskusije, studenti su imali priliku da čuju kako su govornici dobili ideje za svoje biznise, kako su ih započeli, na koje su prepreke nailazili i kako su ih rešavali. Mladi su mogli da predstave svoje biznis ideje i da iz prve ruke čuju mišljenja relevantnih ljudi. Cilj panel diskusije je da se studentima, preko gostujućih govornika, prenese znanje i iskustvo.