GOMEX PODRŽAO AKCIJU NAMENJENU NAJMLAĐIMA

11.09.2017---gomex-podrzao-društvenoodgovornu-akciju-za-najmlade

11. IX 2017. | Društveno odgovorna akcija za decu iz Osnovne i srednje škole 9. maj iz Zrenjanina i iz dečjeg sela Dr Milorad Pavlović iz Sremske Kamenice, organizovana je u Kaštelu Ečka u subotu, 9. septembra.

Akcija je imala cilj da deci pruži rekreaciju i uživanje u ambijentu Kaštela kroz organizaciju raznih radionica i sportskih igara. Podršku ovom, može se reći i sportskom danu pružila je i kompanija Gomex.

Aktivnosti organizovane u Kaštelu deci su mnogo značile iz više razloga, a najviše jer im je omogućeno da obogate iskustvo, vide nešto novo, upoznaju nove ljude i drugu decu. Sportske aktivnosti su bile posebno interesantne, uz uložen trud da se najmlađi odvoje od tableta i telefona i da što više budu upućeni jedni na druge, na komunikaciju, sportske aktivnosti i psihofizički razvoj generalno. Pored Gomexa, akciju su pomogle i druge društveno-odgovorne firme i pojedinci, a u parku dvorca Kaštel pripremljen je niz aktivnosti poput Mini Olimpijade u organizaciji Sportskog saveza Grada Zrenjanina, likovne radionice u organizaciji Savremene galerije Grada Zrenjanina, predstavljanje Lovačkog podmlatka Lovačkog udruženja Grada Zrenjanina, Zumba kids i razne druge zanimacije za najmlađe uz sjajnu, razigranu šantalica štamparije ‘Diginet’. Domaćini iz Kaštela Ečka najavili su brojne slične aktivnosti, a naša kompanija potrudiće se da podrži ovakve inicijative koje u fokus stavljaju decu i njihov zdrav razvoj.