Fun&Fit ovsene kaše

Užurbani način života i trka sa vremenom kako bi se ispunile sve obaveze predstavljaju sve veći izazov u savremenom društvu. Čini nam se da je vremena sve manje, obaveza sve više, a u takvoj situaciji pravi je izazov pronaći i izdvojiti vreme za sebe. U brzini koja je postala sastavni deo našeg funkcionisanja, pravilna ishrana i doručak, kao najvažniji obrok u danu, neretko padnu u drugi plan.
Sa praktičnom i brzom pripremom od samo dva minuta, Fun&Fit ovsene kaše predstavljaju idealnog saputnika u vašim obavezama. Sve što je potrebno jeste da sadržaj iz kesice prelijete vrućom vodom ili omiljenim napitkom, dodate vaše omiljeno voće i uživate u vašem nutritivno bogatom doručku.
Fun&Fit ovsene kaše su bogate vlaknima, proteinima i ugljenim hidratima, što će vam pružiti dugotrajnu sitost i visok nivo energije. Uspešno započnite svoj radni dan uz obrok koji će vam uz praktičnu i laku pripremu omogućiti nutritivno bogat i ukusan doručak.
Fun&Fit ovsene kaše, bogate vitaminima B1, B12, C, E i folnom kiselinom, dolaze u četiri neodoljiva ukusa: čokolada, jagoda i chia, malina i šumsko voće. Pronađite svoj omiljeni ukus i ne dozvolite da vas užurban način života odvoji od kvalitetnog obroka, bez odricanja od ukusa i praktičnosti u spremanju.
Uz Fun&Fit ovsene kaše uživajte u svakom zalogaju bez kompromisa – jer vaš doručak zaslužuje da bude i zdrav i ukusan, čak i kada ste u žurbi.

Slogan: Fun&Fit Ovsena kaša
Marketinška podrška: TVC, Radio, OOH, POSM, Digital
Logističke informacije: TP 16 komada
Proizvođač: The Fun&Fit Company
Distributer: Mercata VT d.o.o, Zmajeva 12 V, 11080 Zemun
Web site: www.funandfit.rs