FRIKOM TRADICIONALNO ORGANIZOVAO PRAZNIK SLADOLEDA U SRCU PRESTONICE

20. V 2019 | Najveći praznik sladoleda koji organizuje kompanija Frikom ove godine je održan u srcu prestonice – na Kalemegdanu. Svi ljubitelji sladoleda s radošću su pohrlili ne bi li uživali u Frikom sladoledima,  ali i prvim zracima sunca posle dužeg vremena.

Za dobru atmosferu pobrinuo se voditelj  Osman Ahmed, koji je napravio fantastičnu uvertiru za nastup dečijeg hora Čarolija i premijerno izvođenje predstave ‘Jagodići’ u novoj morskoj avanturi.

Ove godine SladoleDan je imao poseban značaj, jer je prvi put imao i humanitarni karakter. Sav novac od prodaje sladoleda odraslima tokom SladoleDana, preko 350.000 dinara, namenjeno je za letovanje mališana bez roditeljskog staranja.

“Ime naše kompanije – Frikom, simbol je za sladoled, za leto, za druženje koje traje više od četiri decenije. Zbog toga smo se odlučili da sva sredstva sakupljena od prodaje sladoleda odraslima tokom SladoleDana, doniramo u dobrotvorne svrhe deci bez roditeljskog staranja”, izjavila je Ivana Dukić, direktor marketinga kompanije Frikom i dodala: “Znamo da mnoga od njih nemaju priliku da otputuju na more, zbog čega želimo da damo naš  doprinos i da im omogućimo da osete i dožive leto na način koje svako dete zaslužuje, a posebno ona deca koja su bez roditeljskog staranja”.

Velika posećenost tokom petočasovne zabave govori u prilog tome da je obeležavanje praznika sladoleda postalo lepa tradicija i bez sumnje predstavlja najbolju uvertiru za predstojeće leto.