FRESH 0.0 – SAVRŠEN SPOJ PRIRODNOG SOKA I BEZALKOHOLNOG PIVA

Foto: Nebojša Dimić

Apatinska pivara je predstavila novi bezalkoholni proizvod – Fresh 0.0. Ovaj jedinstveni spoj prirodnog soka i piva bez alkohola je odgovor na sve veću potražnju potrošača za osvežavajućim bezalkoholnim pićima koji su istovremeno ukusni i niskokalorični.

Fresh 0.0% dolazi u dva osvežavajuća ukusa: limun i pomorandža te malina i borovnica, koji kombinuju prirodne sokove bez dodataka veštačkih aroma ili boja. Svaka limenka od 0,33l savršeno je letnje osveženje sa 20 kcal na 100ml za ukus limun i pomorandža, i 23 kcal na 100ml za malinu i borovnicu.

Nova linija proizvoda predstavlja fuziju najboljih ukusa iz sveta voćnih sokova i bezalkoholnog piva, pružajući potrošačima priliku da dožive letnje osveženje na potpuno nov i uzbudljiv način. Fresh 0.0% je dizajniran da zadovolji ukuse modernih potrošača koji traže jedinstveni doživljaj koji ne opterećuje kalorijski unos.

U svetu gde se potrebe i ukusi potrošača neprestano menjaju, nastojimo da budemo posvećeni inovacijama koje odgovaraju na te promene. Brend Fresh je u regionu centralne i istočne Evrope sa uspehom lansiran pre nekoliko godina. Potrošačima se veoma dopao, pa ga tako i mi danas s ponosom predstavljamo i u Srbiji“, rekla je Jelena Pavićević, direktorka marketinga za Srbiju i Crnu Goru.

Kreatori ovog pića, inspirisani prirodom i pivskim inovacijama, uspeli su da spoje strast prema proizvodnji bezalkoholnog piva sa bogatim voćnim notama, stvarajući proizvod koji će ispuniti očekivanja najzahtevnijih potrošača.

Apatinska pivara vas poziva da isprobate oba ukusa i dozvolite sebi da istražite bezgranične mogućnosti pravog letnjeg osveženja. Novi ukusi Fresh 0.0% limun – pomorandža i Fresh 0.0% malina – borovnica dostupni su u limenkama od 0,33l u svim bolje snabdevenim maloprodajnim radnjama i organizovanim lancima širom Srbije.