FAIRY DONIRAO 15.000 OBROKA ZA NAJUGROŽENIJE

2832017-pg

28. III 2017 | Nakon velike humanitarne akcije 1 pakovanje = 1 donacija, koja je završena 31. decembra, Fairy je isporučio 1.000 paketa sa osnovnim životnim namirnicama, dovoljnih za 15.000 obroka i tako obradovao najugroženije jednoroditeljske porodice u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Donacija je isporučena Udruženju samohranih majki u Nišu, Centru za socijalni rad u Novom Sadu i Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu.

Tokom decembra, kompanija je od svake kupljene boce Fairyja donirala 1 dinar Fondaciji Ana i Vlade Divac, kako bi se obezbedili slavski obroci za socijalno ugrožene porodice u Srbiji.

Ovo nije prva humanitarna akcija koju Fairy organizuje, a nju je, kao i prethodnu, podržala i u njoj učestvovala poznata radio voditeljka i kuvarica Gorica Nešović koja je tim povodom izjavila: “Veoma sam srećna što je akcija nastavljena i što smo pomogli velikom broju porodica. Prošle godine Fairy i svi koji su dali donaciju za parče najveće torte, donirali su sredstva za nezaboravnu slavsku proslavu za decu iz doma ‘Moše Pijade’ i Dečije selo u Sremskoj Kamenici, a i ove godine, veliki broj sugrađana priključio se akciji i doprineo tome da socijalno ugrožene porodice i deca imaju slavski obrok”.