EUROMONITOR PROGLASIO PARKSIDE KAO BROJ JEDAN DIY – ‘URADI SAM’ BREND U EVROPI

14. VI 2024 | Euromonitor International je proglasio Parkside kao broj jedan DIY – uradi sam brend u Evropi, odnosno najprodavaniji brend u ovoj kategoriji za 2023. godinu. Od radionice do bašte, od alata do pribora, Parkside nudi proizvode odličnih performansi, visokog kvaliteta i uvek po najpovoljnijoj ceni. Proizvodi Parkside brenda u našoj zemlji prodaju se u Lidlu.

Na osnovu istraživanja koje je sprovedeno u 2023. godini, Euromonitor International je proglasio Parkside najprodavanijim evropskim brendom u kategoriji proizvoda DIY – uradi sam, u koju spadaju proizvodi definisani kao kombinacija ručnih alata i električnih alata, odnosno pribora i aparata za kuću, okućnicu i dvorište. Za sve pomenuto brend Parkside garantuje moćnog pomoćnika zahvaljujući visokom kvalitetu svojih proizvoda i kontinuiranom razvoju novih.

Bilo da je reč o stručnjacima ili početnicima – Parkside nalazi rešenje za svakoga ponudom visokokvalitetnih alata sa atraktivnim dizajnom i sve većim izborom. Uz Parkside su potrošači  sigurni da će dobiti najbolje performanse, po najpovoljnijoj ceni. Ponuda Parkside proizvoda se neprestano širi, te je u planu i dodavanje nove Parkside Eco Line linije baštenskih proizvoda i drugih alata za navodnjavanje, uzgoj i održavanje bašte, kao i novih proizvoda za vašu radionicu, Parkside Performance i DIY.

Brend Parkside, dostupan u Lidlu i Kauflandu, nudi DIY proizvode koji svakome omogućavaju da samostalno i u tren oka obave poslove u svojoj radionici, bašti i kući.

Parkside nudi i asortiman Parkside Performance koji je privlačan ambicioznim i naprednim ljubiteljima DIY-a. Na primer, kroz seriju X 20 V potrošači mogu uživati ​​u više od 100 različitih alata za radionice i vrt, a koji zahtevaju za upotrebu samo jednu kompatibilnu bateriju.

Izvrsnim kvalitetom, nenadmašnim odnosom cene i kvaliteta i širokim asortimanom proizvoda uvek atraktivnog dizajna, Parkside je već osvojio mnoge – i stručnjake i početnike.

Više informacija o Parkside proizvodima možete pogledati na  Parkside sajtu.