EUCERIN HYALURON-FILLER SERUM SA VITAMINOM C

1382019-eucerin

Redovno vežbate, primenjujete antistres metode, zdravo se hranite i brižljivo negujete, ali uprkos svemu tome koža vašeg lica često izgleda umorno i bez sjaja? Potrebni su joj antioksidansi. U 25-toj da bi sačuvala strukturu i mladalački izgled, u 65-oj da bi povratila mladalački sjaj i svežinu. Vitamin C jedan je od tradicionalno priznatih najmoćnijih antioksidansa jer štiti naš organizam i kožu od dejstva slobodnih radikala, istovremeno stimulišući proizvodnju i stabilnost kolagena u koži. Vitamin C čini da naša koža izgleda sveže.

Možete li da zamislite kako bi izgledala uz redovnu negu koja udružuje dejstvo vitamina C sa takođe snažnim antioksidansom likokalkonom A i najpoznatijom supstancom u borbi protiv starenja kože, hijaluronskom kiselinom?

Vašu zamisao realizovao je Eucerin. Pred vama je Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C – bočica koja jednim klikom trenutno obezbeđuje i dugotrajno čuva svežinu, jedrinu i mladalački izgled vaše kože.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C, sadrži 200 puta više koncentrovanog vitamina C od jedne pomorandže, a njegovo moćno dejstvo osigurano je optimalnom koncentracijom 10% čistog vitamina C, koja pruža maksimalne učinke, uz dobru podnošljivost na koži.

Efekasnost vitamina C u ovom preparatu podržana je i pH vrednošću seruma manjom od 3,5, koja je idealna za očuvanje željenog dejstva vitamina C. Istovremeno, specijalno dizajnirano pakovanje ovog preparata štiti vitamin C od uticaja svetlosti, što je veoma važno za njegovu stabilnost, a time i delotvornost.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C odgovor je na tri najvažnija uslova blistave lepote i mladalačkog sjaja kože – osnažuje je i štiti u borbi protiv dejstva slobodnih radikala, stimuliše sintezu kolagena i podstiče prirodan proces stvaranja hijaluronske kiseline.

Udruženo dejstvo vitamina C, likokalkona A i hijaluronske kiseline u ovom preparatu postiže se mešanjem sadržaja gornje komore u kojoj se nalazi prah vitamina C i donje komore u kojoj se nalazi formulacija zasnovana na likokalkonu A i hijaluronskoj kiselini kratkog lanca. U sinergiji sa sveže aktiviranim vitaminom C, likokalkon A obezbeđuje dugotrajnu zaštitu ćelija kože od oksidativnog stresa. Hijaluronska kiselina kratkog lanca, zahvaljujući 40 puta manjoj molekulskoj masi, prodire u dublje slojeve kože, podstiče prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline i tako optimalno hidrira kožu i aktivno popunjava bore iznutra.

Već nakon sedam dana nege zasnovane na Eucerin Hyalurnon-Filler Serumu sa vitaminom C, vaš ten dobiće novu svežinu i blistavost. Redovnom negom umorni izgled postaće prošlost.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C bezbedan je za svakodnevno korišćenje u dužem vremenskom periodu. Preporučuje se upotreba jednom do dva puta dnevno, a može se koristiti u kombinaciji sa drugim preparatima za negu i zaštitu od sunca.