EUCERIN HIJALURON HIDRANTNI SPREJ

10102020-eucern

Visoke temperature i intenzivno sunčevo zračenje ugrožavaju prirodnu zaštitnu barijeru kože, zbog čega brže gubi vodu i postaje dehidrirana i izgleda umorno i bez sjaja. To stanje kože često osećamo i kao zategnutost i osetljivost na dodir.

Ako pri ruci imate novi Eucerin Hijaluron hidrantni sprej sve je pod kotrolom. Za razliku od sprejeva koji sadrže samo čistu vodu koja brzo isprava ostavljajući kožu još suvljom nego pre, Eucerin Hijaluron hidrantni sprej pružiće vašoj koži trenutnu, ali i dugotrajnu hidrataciju. Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola omogućava da ovaj sprej aktivira prirodne mehanizme hidratacije kože. Zahvaljujući tome odmah joj se vraća zdrav izgled i blistavost, dugo ostaje hidrirana i postaje nežna na dodir.

Eucerin Hijaluron hidrantni sprej odgovara svim tipovima kože i može se koristiti redovno i preventivno ili kad god osetite da je to vašoj koži potrebno.

Osim vaše kože, u osvežavajućem iskustvu upotrebe ovog preparata uživaćete i vi, a obradovaće vas i poklon – atraktivna termos boca koja vas uz kupovinu ovog preparata očekuje u bolje snabdevenim apotekama.