ENERVIT U TIMU BEOGRADSKOG MARATONA

13. IV 2023 | Potpisivanjem trogodišnjeg ugovora o saradnji kompanija Enervit je postala zvaničan partner 36. Beogradskog maratona. 

Kompanija Enervit je jedan od lidera u oblasti sportske ishrane i njihovi prozivodi su deo svakodnevnice svih sportista, garantuju najviši nivo kvaliteta i pomažu u postizanju vrhunskih rezultata sportista, ali i svih onih koji brinu o svom zdravlju i žele da budu u formi., navodi se u saopštenju.

“Enervit proizvodi – gel i proteinski bar – biće deo učesničkog paketa, jer nam je zadovoljstvo učesnika na prvom mestu. Svaki trkač će imati po jedan proteinski bar za oporavak posle trke i gel koji preporučujemo tokom trke, a koji će sigurno dobro doći kao okrepa na 36 Beogradskom maratonu za postizanje najboljih rezultata”, rekao je ovim povodom Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona. 

“Počastvovani smo i ponosni da započnemo ovo putovanje sa Beogradskim maratonom i što imamo priliku da podržimo učesnike trke sa svim našim multidisciplinarnim iskustvom i najinovativnijim proizvodima, koji su rezultat stalnih naučnih istraživanja i pristupa svih naših zaposlenih”, izjavio je Pietro Sorbini, internacionalni direktor prodaje i marketinga.