EMPPLE FESTIVAL 2023: SJAJNI PREDAVAČI, DOBRA ENERGIJA I RADOZNALA PUBLIKA

19. X 2023 | Empple Festival se ove godine održao 5. i 6. oktobra online i uživo u prostoru Malog pozorišta ‘Duško Radović’ na Tašmajdanu. U sklopu ovogodišnjeg programa bilo je prilike da se čuje koje su to osnove psihološke sigurnosti na radnom mestu, kako kreirati svoj idealni EVP i na koji način da se organizacije i kompanije pripreme za dolazak Generacije Z na tržište rada; dodatno se moglo čuti više o tome kako i koliko je employer branding prepoznat u Srbiji, te su i ove godine dodeljene nagrade kompanijama koje su implementirale najbolje employer branding prakse.

Ove godine su, kao partneri, podršku pružili Yandex, Nelt, Žiška, Blue Colibri, Startit, Kat on Coffee i Qxperience, dok su se među sponzorima našle kompanije Infostud, Tenderly, NIS, Endava, United Cloud, Nespresso, Aqua Gala, Ringišpil i Bubamara sladoled. Pored sponzora, ogromnu podršku pružili su i medijski i community partneri, koji su u velikoj meri doprineli vidljivosi i organizaciji Festivala.

Empple zajednica nastavlja sa svojim aktivnostima i nakon festivala, te ste pozvani da pratite empple.rs sajt kao i profile na Instagramu, Facebooku ili Linkedinu, budući da će tu biti više informacija o daljem razvoju employer branding zajednice i narednim aktivnostima.