eCommerce – Sadašnjost i budućnost uspešnog poslovanja: Besplatan meetup u ICT Hubu

11. VI 2021 | eCommerce asocijacija Srbije, organizuje meetup pod nazivom: ‘eCommerce – sadašnjost i budućnost uspešnog poslovanja’, koji će se održati u četvrtak, 24. juna 2021, sa početkom od 18 časova u ICT Hub-u.

E-commerce je pre samo nekoliko godina predstavljao tržište u povoju koje sada dominira. Digitalizacija je promenila način na koji razmišljamo kada nešto želimo da kupimo. Klasične prodavnice koje još uvek nemaju onlajn prodaju se suočavaju sa izborom da ili uvedu tu opciju prodaje ili da se povuku sa tržišta.

Gde smo sada i na čemu treba da radimo u budućnosti, kakve nas sve promene očekuju i da li je e-commerce sadašnjost ili budućnost uspešnog poslovanja u Srbiji imaćete priliku da čujete od ekperata koji se ovim poslom bave godinama.

Događaju će prisustvovati veliki broj e-commerce trgovaca i provajdera, članova eCommerce asocijacije Srbije, tako da je ovo savršena prilika za networking i razmenu iskustava.

210610_eCAS1

U uvodnom delu Mihailo Ponjavić, direktor prodaje Euronews mreže i član Upravnog odbora eCommerce asocijacije i Ljiljana Ahmetović direktor Shoppstera i novi član Upravnog odbora Asocijacije, govoriće o brojnim opcijama koje vam stoje na raspolaganju kada govorimo o promociji, marketingu, razvoju i budućnosti e-commerca.

Nakon uvodnog dela, uslediće panel diskusija, tokom koje će učesnici razmeniti iskustva i diskutovati o različitim e-commerce temama i granama koje su deo digitalnog ekosistema. Osvrnuće se na aktuelne trendove ali i neophodnost preduzimanja mera i koraka kako bi stvorili bolje uslovi za dalji razvoj ovog vida poslovanja.

210610_eCAS2

Agenda:
17:30 – 18:00 – Dolazak gostiju i druženje
18:00 – 18:15 – Mihailo Ponjavić
18:15 – 18:20 – Pitanja i kratka pauza
18:20 – 18:35 – Ljiljana Ahmetović
18:35 – 18:40 – Pitanja i kratka pauza
18:45 – 19:30 – Panel diskusija
– Siniša Nedeljković – eCommerce Solutions Architect – Yemora
– Milena Đorić Gudurić – Head of Marketing – Mastercard
– Jelena Feratović – Digital Account Director – Kreativa New Formula
– Nikola Riznić – Deputy Managing Director – D Express
19:30 – 20:30 – Druženje

Moderator:
Marko Mudrinić – Co-Founder and Managing Director – Netokracija

210610_eCAS3

Prisustvo meetupu je besplatno uz obaveznu registraciju i potvrdu dolaska koju možete obaviti OVDE.

Diskusija je zamišljena kao interaktivna, tako da će prijavljeni učesnici imati priliku da postave pitanja predavačima i panelistima, kao i da razmenjuju mišljenja o e-commerce industriji i predviđanjima za godine koje slede.

Meetup će se održati uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su na snazi. (ponesite svoje maske)

Misija eCommerce asocijacije Srbije je da edukuje sve činioce e-commerce ekosistema podižući svest javnosti kroz različite kampanje i edukativne programe, pa tako najavljuju niz različitih besplatnih meetupova, webinara i radionica. Cilj Asocijacije je stvaranje najboljih mogućih uslova koji će potpuno olakšati poslovanje onlajn prodavcima, a onlajn kupcima pojednostaviti proces kupovine.