DVA OTVARANJA U JEDNOM DANU: Delez nastavlja snažan tempo renoviranja i otvaranja

210305_maxi

28. X 2021 | Kompanija Delez Srbija konstantno ulaže u razvoj svoje prodajne mreže, o čemu svedoči i otvaranje dve prodavnice – jedne nove, Maxi supermarketa u Novom Pazaru i jedne renovirane, Maxi supermarketa u naselju Boljevci, u beogradskoj opštini Surčin.

Maxi u Boljevcima, na adresi Ulica mira 2, nakon renoviranja ponovo je otvoren za sve potrošače. Kako navode iz Deleza, meštani Boljevca od sada će imati mogućnost da svakoga dana uživaju u savršenom ukusu svežeg hleba i raznovrsnih peciva koja će moći da biraju sa potpuno novog odeljenja pekare. Iz kompanije ističu da je osim inovativnog enterijera dizajniranog tako da doprinese još većem ugođaju pri nabavci, u ponudi i raznovrsan asortiman na kategoriji pijace, delikatesa i sireva, pakovanog mesa, kao i na odeljku mleka i mlečnih proizvoda.

211029_Maxi_Boljevci-pijaca-obavezno

Kupcima se u ovoj radnji na usluzi nalazi 14 zaposlenih, komšijskih lica, a zarad povećane udobnosti pri nabavci, prodavnica raspolaže i parkingom ispred same radnje.

Novi objekat Maxi supermarketa, koji upošljava 25 zaposlenih, otvoren je u Novom Pazaru, na adresi Čerkez Mahala 2. Osim modernog enterijera nove radnje, iz Deleza ističu veliki broj destinacija za kupovinu, kao i bogato opremljena sveža odeljenja po kojima su, kako kažu, Maxi supermarketi prepoznatljivi.

211029_Maxi_Novi-Pazar-pekara

U Maksi supermarketima posebno izdvajaju veliki izbor voća i povrća, svežih peciva pekare (pečenih u samoj radnji), bogatu ponudu svežeg mesa, delikatesa i gotovih jela, prijatnu atmosferu i vrhunsku uslugu.

Kontinuirano ulažući u razvoj maloprodajne mreže, samo u oktobru, kompanija Delez Srbija otvorila je tri nove prodavnice: u Beogradu, Subotici i Novom Pazaru, dok je od početka meseca do sada renovirano i ponovo otvoreno četiri Maxi supermarketa.