DTL PERSU UVODI ‘PORUČI I POKUPI’ USLUGU ZA NEPREHRAMBENE PROIZVODE

11. VI 2024 | DTL PerSu, prodavnica koja već 27 godina brine o potrebama svojih kupaca širom Vojvodine i Beograda, najavljuje unapređenje web shop-a sa novom ‘Click & Collect’ funkcijom. Ova inovativna usluga omogućava DTL PerSu kupcima da brzo i jednostavno naruče neophodne proizvode putem interneta i preuzmu ih u najbližoj prodavnici.

“Uvođenjem ‘Poruči i pokupi’ funkcije, želimo da našim kupcima omogućimo još lakši pristup našoj širokoj ponudi neophodnih proizvoda, naročito bele tehnike, kućnih aparata i sezonskih artikala poput baštenske garniture, bicikala, trotineta itd. Svesni smo koliko je danas važno da kupovina bude jednostavna i efikasna, i ponosni smo što možemo da ponudimo ovu pogodnost našim vernim kupcima”, izjavila je Milica Milošević, direktor marketinga i komunikacija’

Iz DTL PerSu marketa ističu brojne prednosti za potrošače i to:

1. Ušteda vremena: Kupci mogu naručiti proizvode onlajn u bilo koje doba dana i preuzeti ih u najbližoj DTL PerSu prodavnici kad im to najviše odgovara

2. Širok asortiman: Pored standardne ponude u prodavnicama, onlajn kupci sada imaju pristup još većem broju neophodnih proizvoda, uključujući specijalne i sezonske artikle.

3. Bez dodatnih troškova: Preuzimanje proizvoda u prodavnici je besplatno, što omogućava kupcima da izbegnu troškove dostave.

Ono što kompanija želi jeste da bude bliže svojim potrošačima, da odgovori na njihove potrebe i da im olakša svakodnevnicu. Takođe, prepoznali su benefite i za samu kompaniju: 

1. Povećanje dostupnosti: PerSu mreža prodavnica širom Vojvodine i Beograda omogućava kupcima lakši pristup njihovim proizvodima, bez obzira gde se nalaze.

2. Optimizacija zaliha: Click & Collect funkcija omogućava efikasnije upravljanje zalihama i bolju alokaciju proizvoda na prodajnim mestima.

3. Povećanje onlajn prodaje: Integracija web shopa sa fizičkim prodavnicama podstiče rast onlajn prodaje i doprinosi sveukupnom poslovnom uspehu, ističu iz kompanije.

“Naš tim je uvek fokusiran na pružanje najbolje usluge i iskustva kupcima. Uvođenjem Click & Collect usluge, ne samo da odgovaramo na potrebe savremenih potrošača, već i pokazujemo da shvatamo važnost u implementaciji omnichannel strategija. Od nedavno smo prisutni i na Woltu, a cilj nam je proširenje mreže prodavnica u narednom periodu” dodala je Milica Milošević.

DTL PerSu će nastaviti da inovira i unapređuje svoje usluge kako bi kupcima pružili najbolje moguće iskustvo kupovine. Više na https://shop.persu.rs/poruci-pokupi/