DRUGI GOMEXOV OBJEKAT U ČAČKU

29112019-gomex

24. I 2020. | Čačak je 24.01. postao bogatiji za još jedan Gomexov objekat. Pored objekta ‘Čačak centar’ koji već više od pola godine uspešno posluje, vrata novog objekta pod nazivom ‘Čačak Palilula’, na adresi Svetog Save 33, bila su otvorena u 9h.

Veliki asortiman robe, ljubazno osoblje, odlični popusti kao i pokloni za sve kupce u mnogome su doprineli dobroj atmosferi na otvaranju.

Za potrošače je obezbeđeno plaćanje platim karticama, gotovinom, čekovima, a od nedavno i Dina Post Card karticom na rate, kao i već dobro poznat Gomex loyalty program uz karticu ‘Kasica Brojalica’.

Prodajni prostor u MP ‘Čačak Palilula’ zauzima 248m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od preko 4.000 različitih artikala. Objekat poseduje savremeno opremljena odeljenja voća i povrća, mesare, kutak za zdravu hranu a prijatno osvetljenje i moderan enterijer su uređeni po ‘Gomex’ standardima predviđenim za superete. Kvalitet usluge obezbeđuje dvanaest novozaposlenih radnika.

Da bi informisali potrošače o akcijama i popustima, za Čačak je obezbeđena distribuciju od preko 3.000 besplatnih časopisa ‘Porodični Magazin’.

Supereta ‘Čačak Palilula’ radiće od ponedeljka do nedelje od 07 do 20:45h.