DRUGI GOMEX U SMEDEREVSKOJ PALANCI

16122019-gomex

16. XII 2019 | Drugi po redu objekat Gomexa u Smederevskoj Palanci otvoren je 13. decembra, na adresi Prvog srpskog ustanka 120, u Smederevskoj Palanci. U pitanju je minimarket ukupne kvadrature 208m², od kojih je 146 kvadrata rezervisano za prodajni prostor. Objekat je uređen po Gomex standardima, opremljen modernom mesarom, kao i odeljkom za mlečne proizvode, voće i povrće.

Kompanija Gomex je i ovog puta za sve koji su prisustvovali samom otvaranju obezbedila veliki broj proizvoda, a potrošači su uz Gomexovu karticu, Kasicu-Brojalicu, mogli da pazare po akcijskim cenama. Osim proizvoda koji su bili sniženi na dan otvaranja, potrošače čeka i pažljivo odabran asortiman od blizu 3.000 artikala koji, kako kažu iz kompanije, donose najbolji odnos cene i kvaliteta.

Novi objekat koji će za potrošače biti otvoren radnim danima i vikendom od 7:00 do 20:45, zapošljava osam novih radnika. Oni su prethodno prošli obuku u Gomexovom Trening centru i u narednom periodu biće zaduženi za kvalitet usluge i zadovoljstvo potrošača u objektu Smederevska Palanka centar.

Na samom otvaranju interesovanje kupaca je bilo veliko, a za sve kupce su obezbeđeni i prigodni pokloni.