DR. OETKER OVSENE KAŠE: REDIZAJN LINIJE I DVA NOVA UKUSA

Dr. Oetker ovsene kaše već su dobro poznat proizvod koji je mnogima omiljeni izbor za doručak ili užinu. Ono što je novitet jeste redizajn linije ovsenih kaša, kao i dva nova ukusa! Pakovanja su redizajnom dodatno oplemenjena i doprinose poboljšanom iskustvu uživanja, boljoj vidljivosti i naglašavaju ključne karakteristike proizvoda.

Pojačanje dolazi sa dva nova, letnja, ukusa: Ovsena kaša sa jagodom i belom čokoladom i Natural Vibes ovsena kaša sa suvom šljivom i cimetom. Izvanredne kombinacije sočnog voća i ovsenih pahuljica donose jedinstveno iskustvo, i idealan su osvežavajući obrok koji obezbeđuje energiju tokom dana.

Dr. Oetker u asortimanu ima 11 različitih ukusa, uključujući i liniju Natural Vibes koja ne sadrži dodate šećere. Pored jednostavne pripreme, predstavljaju kvalitetan obrok sa prirodno visokim sadržajem vlakana. Od celog su zrna ovsa, sadrže najmanje 60% ovsenih pahuljica i predstavljaju izvor proteina.

Nove Dr. Oetker ovsene kaše su u prodavnicama od sredine aprila. Za više informacija, posetite oetker.rs ili pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama.

Tajna dobrog raspoloženja i zadovoljnog osmeha krije se u malim zrnima ovasa i neodoljivim sastojcima. Uz omiljene ukuse započnimo dan lagano, nasmejanog lica.