DR. OETKER: OMILJENA KREMASTA POSLASTICA DOSTUPNA JE I U VERZIJI ZA BRZU PRIPREMU U ŠOLJI

KLASIČNI DESERT SLAVI 129 GODINA

Dr. Oetker Original pudinzi su sinonim za iskustvo, kvalitet i uživanje. Pravo na naziv ‘Original’ Dr. Oetker puding zaslužio je umećem Dr. Augusta Oetkera, apotekara iz Bielefelda, koji je 1894. proizveo prvi gotovi prašak za pripremu pudinga. Puding je upakovao u brendiranu kesicu, te se s pravom može nazvati ‘ocem’ modernog pudinga. Ljudi širom sveta konzumiraju Dr. Oetkerov puding koji je nastao u Bielefeldu, a sam grad je dobio simpatičan nadimak ‘Prestonica pudinga’. Da podsetimo, Dr. Oetker Original pudinzi se na našem tržištu mogu naći u četiri popularna ukusa: vanila, čokolada, bela čokolada i crna čokolada.

Najmlađi član porodice Dr. Oetker pudinga je puding za pripremu u šolji. Idealna je brzinska poslastica, spremna za 2-3 minuta, sadrži inulin, i na raspolaganju su tri ukusa: neizostavne čokolada i vanila, i fini kokos sa komadićima čokolade. Dovoljno je ručno, kašičicom, promešati sadržaj kesice sa 150ml hladnog mleka i dobija se jedna porcija kremastog pudinga.

Dr. Oetker krem pudinzi takođe ne zahtevaju kuvanje. Pojednostavljenost pripreme ide u korak sa savremenim potrebama usled kojih često pribegavamo brzim rešenjima. Krem puding je spreman za svega tri minuta, a priprema se u hladnom mleku uz mešanje mikserom. Ukusi su klasični –  vanila i čokolada. Sa svojom kremastom strukturom i najfinijim ukusom, savršen su  izbor za sve one koji i inače puding konzumiraju ohlađen, jer nema čekanja. I ima ga dovoljno da ga podelite sa članovima porodice ili iznenadnim gostima.

Praktičnim rešenjima kompanija Dr. Oetker pokazuje kako tradicija duga 129 godina i moderni način života ne isključuju jedno drugo, potvrđujući to kontinuiranim vrhunskim kvalitetom proizvoda, od kojih je puding jedan od najprepoznatljivijih.

Dr. Oetker pudinzi finog punog ukusa i bogate arome pružiće vam uživanje, bilo da se odlučite da ih pripremate kao samostalnu poslasticu ili koristite za pripremu deserata i kolača!