DONACIJA IMLEKA POVODOM SVETSKOG DANA DETETA

20112019-svetskiDanDeteta

18. XI 2019. | Kompanija Imlek je povodom Svetskog dana deteta obradovala veliki broj mališana iz dečijih ustanova širom Srbije Moja Kravica mlečnim proizvodima, rančevima kao i informatičkom opremom.

Mlečne proizvode Imlek je donirao deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, udruženju roditelja Nurdor, Dečjem selu ‘Dr Milorad Pavlović’ iz Sremske Mitrovice, kao i osnovnoj školi Kralj Petar I u Beogradu i vrtiću ‘Vilenjak’ u Novom Sadu. Pored mlečnih proizvoda, kompanija Imlek donirala je neophodnu savremenu tehničku opremu  u vidu računara, skenera, tableta i štampača, udruženju roditelja Nurdor, Prihvatilištu za decu Beograda, osnovnim školama Kralj Petar I i Vuk Karadžić u Beogradu i Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, kako bi motivisala učenike i studente, i obezbedila bolje uslove rada zaposlenima u školama.

“Svetski dan deteta je idealna prilika da se podsetimo ko su najvažniji članovi svake porodice, kao i da se skrene pažnja javnosti na sve obaveze koje društvo ima prema deci. Ovaj dan je značajan jer promoviše važnost konzumacije mleka kod dece školskog uzrasta, i u toku njihovog odrastanja. Cilj nam je da što češće sprovodimo ovakve aktivnosti i da time motivišemo i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose sa javnošću kompanije Imlek.