DON DON OTVARA JOŠ JEDAN PROIZVODNI POGON

2742017-dondon

27. IV 2017 | Don Don, lider u proizvodnji hleba i pekarskih proizvoda, najavio je otvaranje proizvodnog pogona u Zaječaru do kraja godine. U novi pogon kompanija će uložiti pola miliona evra i zaposliti 40 radnika, a u planu je i otvaranje maloprodajnih objekata.

Potpisivanjem ugovora o zakupu 1.000 kvadrata poslovnog prostora u Zaječaru, napravljen je prvi korak ka otvaranju novog pogona u sistemu kompanije. Ovde će se proizvoditi dnevno sveži hleb, a ukoliko se ukaže potreba na tržištu, kapaciteti proizvodnje će se proširiti i na specijalne vrste hleba.

“U svim lokalnim sredinama u kojima poslujemo pažljivo pratimo potrebe i želje potrošača, a budući da Zaječarci već znaju za naše proizvode, ovo je samo stepenik više. Želimo da u novom pogonu primenimo sva dosadašnja znanja i iskustva, tako da hleb koji se ovde bude proizvodio bude kvalitetan, pouzdan, ukusan i omiljen kod potrošača”, izjavila je Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.

Osim toga, kompanija u planu ima i otvaranje maloprodajnih objekata, što će stvoriti šansu za nova radna mesta.

“Iako je Don Don je sa svojim prepoznatljivim pekarskim proizvodima na zaječarskom tržištu prisutan već deset godina, želja nam je da potrošačima budemo uvek blizu, pa će  tako i Zaječarci moći da uživaju u svim uvek svežim i ukusnim pecivima  i proizvodima  pod brendovima Tvojih 5 minuta i Naše zrno, a po pristupačnim cenama”, dodala je Đurišić.