‘DISRUPT OR BE DISRUPTED 2019′

9102019-disruptor

9. X 2019 | Marketing agencija ADAM studio (Art, Design, Applicable Marketing) organizovala je 4. oktobra u hotelu Radisson Collection u Beogradu konferenciju ‘Disrupt or be disrupted’, provocirajući, izborom govornika, tema i čitavim konceptom, sve one koji su spremni da izazovu ostale svojim proaktivnim pristupom poslovanju, tehnološkim inovacijama, marketing trendovima i razvojem ljudskih potencijala u duhu održivog razvoja.

Događaj je okupio više od 100 stručnjaka iz različitih oblasti poslovanja, a predavači su podelili svoje iskustvo kroz dva panela (o društveno-odgovornom poslovanju i ljudskim potencijalima) i šest predavanja (VIP mobile, Mainstream, Brodoto, Škrabac, Beogradska filharmonija i FSU).

“Da li želite da vodite ili budete vođeni, odluka je svakog od nas. Svet se neprestano menja i na nama je da pratimo trendove i prihvatimo nove tehnologije. Nema potrebe da se bojimo budućnosti, već samo da se upustimo u tu borbu. Svakako ćemo pobediti”, poručila je Mila Zavođa, direktor agencije ADAM studio.

(Šire: U oktobarskom izdanju Progressive magazina!)