DIS PRODUŽIO PERIOD ZA PRIJAVLJIVANJE PROJEKATA U OKVIRU PROGRAMA ‘ZNANJE ZNA BUDUĆNOST 2020’

1. V 2020 | Usled aktuelnih dešavanja u zemlji izazvanih epidemijom korona virusa, u kompaniji Dis doneta je odluka da umesto do 30.04, kako je prvobitno najavljeno, projekte možete prijaviti do kraja maja, preciznije do 31.05.2020. godine u 23:59h.

Podsećamo da je u okviru programa ‘Znanje zna budućnost 2020’ kompanija Dis izdvojila 10 miliona dinara za ulaganje u obrazovanje mladih u Srbiji, od čega je pet miliona namenjeno institucijama, organizacijama i udruženjima kojima je u fokusu obrazovanje mladih, dok će druga polovina biti usmerena ka najtalentovanijoj i najvrednijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji.

Nakon pregleda pristiglih prijava, nezavisna komisija Disa će pristupiti odabiru najboljih projekata i realizaciji donacija. Detaljna uputstva i pravila učešća dostupna su na stranici www.dis.rs.

Kako navode u kompaniji Dis, period obrade prijava će trajati u zavisnosti od broja pristiglih prijava nakon čega će spisak izabranih projekata biti javno oglašen. Takođe, sve relevantne informacije o programu biće blagovremeno dostupne medijima i objavljivane na Disovom korporativnim sajtu.

‘Znanje zna budućnost 2020’ predstavlja nastavak dobre prakse i odličnog odziva koji je ovaj društveno odgovorni projekat najvećeg domaćeg trgovinskog lanca izazvao u prethodnoj godini. Iz Disa se nadaju da će i ove godine utisci biti pozitivni, a da će kvalitet projekata biti barem na istom nivou kao i prethodne godine.