DIS OTVORIO DVA NOVA MARKETA U PARAĆINU

17.08.2018---dis-paracin

17. VIII 2018. | Kompanija Dis otvorila je nedavno dva nova marketa u Paraćinu i time nastavila širenje svoje maloprodajne mreže. Oba marketa se prostiru na po 300m², modernog su izgleda i moderno opremljeni.

Prvi market se nalazi se na Zelenoj pijaci, u ulici Vožda Karađorđa 10, a drugi market je preko puta autobuske stanice u ulici Tome Živanovića 43. U oba marketa asortiman je prilagođen potrebama potrošača, oba marketa su opremljena pijacama sa svežim voćem i povrćem, kao i mesarama sa svežim mesom. Na policama se može pronaći sve što danas jedan moderan koncept maloprodajnog objekta pruža. Oba objekta imaju po dve kase.

Radno vreme obe prodavnice je 07-21h. Broj zaposlenih je adekvatan kvadraturi i potrebama marketa.

Tradicionalno, na dan otvaranja svaka 50. kupovina bila je gratis.

“Kompanija Dis je u stalnoj potrazi za novim radnicima koji se mogu prijaviti putem email-a: hr@dis.rs ili svoju prijavu ostaviti u najbližem marketu. Zaposlene tražimo na celoj teritoriji Srbije. Takođe, u stalnoj smo potrazi za novim lokacijama, jer je strateški cilj kompanije širenje maloprodajne mreže. Tražimo lokale veće od 250m², u mestima sa više od 5.000 stanovnika”, saopštili su iz trgovačkog lanca Dis.