DIRECT MEDIA UNITED SOLUTIONS NAJAVILA NOVU ERU REGIONALNOG MARKETINGA

2112018-DIRECT-MEDIA-United-solutions

21. I 2019 | U prisustvu više od hiljadu zvanica, Direct Media sistem, koji posluje u okviru United Grupe,obeležio je početak novog razvojnog ciklusa poslovanja i najavio ulazak regionalnog marketinga u narednu evolutivnu fazu.

U velikom sistemu United Medije i United Grupe, Direct Media United solutions će nastaviti razvoj novih tehnologija, inovativnih advertajzing modela i digitalnog marketinga. To će omogućiti kreiranje  jedinstvenih komunikacijskih rešenja koja će se plasirati  kroz različite napredne platforme, a kompanijama, brendovima i medijima u celom regionu doneti brži iskorak u digitalnu eru i efikasniji razvoj poslovanja.

Skoro dvadeset godina poslovanja Direct Medije obeležili su regionalna ekspanzija, pomeranje granica u industriji oglašavanja, proizvodnja vrhunskog televizijskog sadržaja, kao i društveno odgovorno poslovanje. Kroz stalno usavršavanje ekspertize, Direct Media je uspela da uvede svetske standarde u marketinšku industriju regiona, i to uprkos činjenici da ne pripada lancu globalnih agencija.