DIRECT MEDIA OSVOJILA SVETSKO PRIZNANJE

2842017-direct media

28. IV 2017 | Na jednom od najvećih svetskih festivala u oblasti marketinških komunikacija Warz Innovation Award, Direct Media sistem osvojio je prestižnu nagradu za projekat ‘Štartaj, Slovenija!’. U oštroj konkurenciji globalnih agencija, kampanja slovenačke kancelarije Direct Media sistema osvojila je srebrno priznanje kao jedini nagrađeni projekat iz ovog dela Evrope.

Na projektu ‘Štartaj, Slovenija!’ udružili su snage lideri u svojim oblastima: Direct Media i partnerska agencija BBDO Formitas, lanac trgovina Spar i slovenačka televizija POP TV, kako bi pomogli mladim preduzetnicima da plasiraju inovativne proizvode na tržište.

Osmišljen je novi TV format u okviru kog je mladim preduzetnicima pružena prilika da predstave svoje proizvode i edukuju gledaoce o pokretanju sopstvenog biznisa. Po okončanju serijala, gledaoci su izabrali najbolji proizvod, a trgovinski lanac je sklopio ugovor o plasmanu u svojim trgovinama.

Iza ideje projekta ‘Štartaj Slovenija!’ i realizacije u komunikacijskom smislu stoji tim agencije Direct Media komunikacije iz Slovenije i partnerske kreativne agencije Formitas BBDO. Ova kampanja osvojila je i prestižne nagrade Slovenačkog oglašivačkog festivala, kao i nacionalno slovenačko priznanje Viktor za izuzetna medijska dostignuća.