Dijamant način Ulja sa ukusima

DijamantUlja

U ponudi su:

  • Ulje sa ukusom belog luka;
  • Ulje sa ukusom chili paprike;
  • Ulje sa ukusom začinskog bilja.

 

Osnovne karakteristike:

Hladno ceđeno

Ovaj postupak dobijanja ulja podrazumeva da je ulje manje tretirano industrijskim procesom i u njemu ostaje nešto više vitamina E.

Visokooleinsko suncokretovo

Ulje sa ovom karakteristikom se dobija od posebnih sorti suncokreta. Oleinska masna kiselina je mononezasićena masna kiselina po kojoj je poznato maslinovo ulje. Takvo ulje je duže otporno na oksidaciju, pa time duže zadržava svoje hemijske i nutritivne karakteristike.

Ulje sa ukusima

Ukus suncokretovog ulja je ukus na koji su stanovnici sa ovih podneblja navikli. Kada tom ukusu dodamo beli luk, čili papriku, ruzmarin, bosiljak, dobijamo pravu ‘srpsku’ priču koja je potpuno u skladu sa svetskim trendovima. Koristi se za pripremu marinade, kao preliv za salate ili jednostavno kao umak za sveže ispečenu lepinju…

 

Logističke informacije:

Ulje sa ukusom belog luka/Ulje sa ukusom začinskog bilja/Ulje sa ukusom chili paprike:

JP: rok trajanja u danima: 365; neto težina: 0,23 kg; KP: broj komada u pakovanju: 6; neto težina: 1,38 kg; Paleta: broj komada na paleti: 1.200.

Slogan: Dodaj ukus životu

Marketinška podrška:

Korak 1. BTL

  • POS materijal (Wobbler, Shalf Talker, Hanger);
  • Sek. police;
  • Promocije i degustacije;
  • Oglasi u leafletima.

Korak 2. ATL

  • TV kampanja;
  • Digital kampanja;
  • Instagram nalog;
  • PR aktivnosti.

 

Proizvođač: Stavlja na tržište Dijamant a.d.

Distributer: Dijamant a.d, Temišvarski drum 14, 23101 Zrenjanin

Telefon i fax: 023/551-001;

fax: 023/546-347

Web site: www.dijamant.rs

E-mail: office@dijamant.rs