COCA-COLA PLUS COFFEE BEZ ŠEĆERA I COCA-COLA VANILLA ZERO

coca-cola coffee

U skladu sa misijom da osveži svoje potrošače i učini svaki dan radosnim, iz kompanije Coca-Cola stižu dva fenomenalna nova ukusa: Coca-Cola Plus Coffee bez šećera i Coca-Cola Vanilla Zero.

Coca-Cola Plus Coffee bez šećera je osvežavajući napitak sa dodatkom kofeina iz ekstrakta kafe. Ovim novitetom, Coca-Cola nudi savršen izbor za sve one koji vole da probaju nove, uzbudljive ukuse. Naime, Coca-Cola Plus Coffee bez šećera je idealna opcija za ljude koji žele da uživaju uz sjajnu aromu kafe koja istog trenutka podiže raspoloženje, i to u bilo kom delu dana. Kad god nemamo ideju za preko potrebno osveženje, a nemamo ni mnogo vremena, Coca-Cola Plus Coffee bez šećera je odličan izbor: na primer, za period između obroka, kao podrška tokom učenja ili na poslu. Posebna pogodnost jeste to što sadrži nula šećera i nula kalorija.

Ovaj inovativni osvežavajući napitak kojim je Coca-Cola proširila svoj portfolio može da se pronađe u Idea prodavnicama, i to u posebnoj ambalaži – ‘uskim limenkama’ od 330ml, koje odgovaraju različitim prilikama.

Osim Coca-Cola Plus Coffee bez šećera, na našem tržištu je od skoro prisutna i Coca-Cola Vanilla Zero, Osveženje sa ukusom vanile, jedan je od globalno omiljenih ukusa. To dokazuje i činjenica da je na mnogim svetskim tržištima ovaj proizvod trebalo da bude distribuiran kao ograničena serija, ali je brzo pridobio srca potrošača i stoga je na tržištu ostao mnogo duže. Varijacija Coca-Cole u vidu posebnog pića sa neodoljivom, ali izbalansiranom notom vanile, bio je siguran korak koji je kompanija napravila u cilju da obraduje svoje potrošače.

Coca-Cola Vanilla Zero dostupna je ekskluzivno u Delhaize radnjama, odnosno u Maxi, Tempo, kao i Shop&Go prodavnicama.

Kompanija Coca-Cola uvek radi na unapređenju i proširenju svog portfolija, tako da Coca-Cola Plus Coffee bez šećera i Coca-Cola Vanilla Zero, kao i svi ostali napici iz Coca-Cola porodice, odgovaraju na potrebe svojih potrošača 24 sata, 7 dana i nedelji. Ova kompanija uvek radi na inovacijama, tako da nas i u budućnosti očekuje još zanimljivih ukusa.