ČETVRA ‘PEKARIJADA’ U ČETIRI GRADA SRBIJE

30. I 2023 | Zbog velikog interesovanja za učešće na ‘Pekarijadi 2023’ produžen je rok za prijave i po prvi put ove godine takmičenje za najtalentovanije pekare će se održati na četiri lokacije u zemlji: Beograd, Novi Sad, Požega i Niš.

Za prestižnu titulu najboljeg profesionalnog i mladog pekara Srbije prijavljeni kandidati će se nadmetati u ukupno šest kategorija. Za pekare profesionalce, predviđeno je pet kategorija: domaći hleb, burek, štrudla sa makom, pizza i umetničko delo, dok će se najbolji mladi pekari  takmičiti u pripremanju pogačice sa čvarcima.

Predselekcija i kvalifikacije za finale će trajati do juna 2023. nakon čega će u septembru i oktobru 2023. biti organizovano veliko finale ‘Pekarijade’ u Lesaffre pekarskom centru Beograd.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na web sajtu:  www.pekarijada.com, SMS-om na broj: 062 20 88 18, e-mail-om na: pekarijada.lrs@lesaffre.com, putem Facebook stranice ‘Pekarijada’ ili poštom na adresu: Milutina Milankovića 11b, 11070, Novi Beograd uz naznaku ‘Pekarijada’.

Više informacija o ‘Pekarijadi’, načinu prijavljivanja i uslovima konkursa možete naći na sajtu: www.pekarijada.rs.