Carnex Jetrena pašteta u pakovanju sa novim dizajnom crvene boje

cARNEXjETRENA

U Srbiji je, sredinom prošlog veka, nastala Carnex Jetrena pašteta i gotovo da nema čoveka koji je do danas nije bar jednom probao.

Carnex Jetrena pašteta je jedan od omiljenih proizvoda ljubitelja tradicionalne paštete i nezamenljiv zalogaj punog ukusa, koji nas uvek iznova osvaja već 50 godina.

Pašteta je prava inspiracija koja vas poziva da kreirate ‘samo svoje’ originalne kombinacije. Spojite je sa čime god volite, hrskavim hlebom ili povrćem, krekerom ili sirom i dobićete uvek novi izazov da pripremite ‘više nikad isto’ uživanje.

Putovanje od tradicije i kvaliteta do čarobnih ukusa jeste proces koji se čuva, jer je Carnex bio i ostao simbol kvaliteta pašteta. Carnexova proizvodnja je potpuno zaokružena od njive do trpeze, i sve paštete tradicionalno potiču od odabranih komada mesa, uz sveže i proverene začine i po recepturi koja poštuje vrhunski nivo prozvodnje.

Dobro poznata i omiljena Carnex Jetrena pašteta od sada je u pakovanju sa novim dizajnom crvene boje, koji poziva da ponovo osetite omiljeni ukus uz koji su odrastale mnoge generacije. Odevena u novo ruho u boji ljubavi, ona je i dalje večita inspiracija za uživanje u ukusu koji volite.