CAMPARI MASTERCLASS

25. VI 2019. | Beograd je ugostio svetski poznatog barmen Davidea Fornasijera, ambasadora brenda Campari, koji je održao masterclass najboljim domaćim barmenima. Masterclass i žurka pod nazivom Unlock the Unexpected dala je posetiocima priliku da im jedan od najpoznatijih barmena prenese svoje znanje i iskustvo i zabavi ih na neobičan način. Žurka je bila propraćena nesvakidašnjim vizuelnim i čulnim doživljajima.

”Kada smo se pre dve godine upustili u strateško partnerstvo sa Campari Groupom bili smo sasvim sigurni da smo dobili partnera koji će se uklopiti u naš inovativni pogled na svet. Jedan od najpoznatijih aperitiva na planeti, simbol i ikona italijanskog lifestylea otkrio nam je svet izvan poznatih granica i drago nam je da smo večeras uz jednog od najpoznatijih barmena na svetu, Davidea Fornasijera, uspeli da prenesemo taj jedinstveni intrigantni i avangardni duh’,’ izjavio je Dragan Lupšić, direktor prodaje za alkoholni asortiman kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Veliki broj posetilaca i medija imao je priliku da se druži sa vrhunskim barmenima koji su im na neobičan način približili crveni svet Camparija. ‘Unlock the Unexpected’ koncept bio je upotpunjen instalacijom ogledala koja su reflektovala Campari boce, a posetioci su bili i deo Campari promocije tokom koje su testirali koktele sa povezom preko očiju

Coca-Cola HBC Srbija započela je 2017. godine distribuciju brendova Campari Group, šestog najvećeg proizvođača alkoholnih pića u svetu u čijem portfoliju su mnoga popularna pića, od kojih je Campari među najpoznatijima. Campari Group osnovan je 1860. godine i spada u red vodećih proizvođača u globalnoj industriji brendiranih pića sa portfolijom od preko 50 premium i super brendova podeljenih u tri glavna segmenta: alkoholna pića, vina i sokovi. Njihovi proizvodi se nalaze i distribuiraju u više od 190 zemalja na svetu.